Fresno Christian High School
90° Fresno, CA
The Student News Site of Fresno Christian High School

The Feather

Latest
  • 43rd Annual Commencement Ceremony - May 23, 7 pm, People's Auditorium
  • The Feather honored with Silver CSPA digital news Crown Award
  • Download the new Feather app - search Student News Source in App store
The Student News Site of Fresno Christian High School

The Feather

The Student News Site of Fresno Christian High School

The Feather

Recent Comments
Letter to the Editor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Announcement: 2014-12-04

    BELL SCHEDULE 2014-2015–

    Monday

    Period 1 – 8:00-8:50a 50 min.>

    Period 5 – 8:55-9:45 50 min.
    Period 2 – 9:50-10:40 50 min.
    Morning Break – 10:40-10:50 10 min.
    Period 6 – 10:50-11:40 50 min.
    Period 3 – 11:45-12:35 50 min.
    Lunch – 12:35-1:15 35 min.
    Period 4 – 1:15-2:05 50 min.
    Period 7 – 2:10-3:00 50 min.

    TUESDAY CHAPEL SCHEDULE–

    Period – Starts/Ends

    Period 0 – 7:00/7:50 50 min.
    Period 1 – 8:00/8:45 45 min.
    Period 2 – 8:50/9:35 45 min.
    Chapel (JH/HS) – 9:35/10:15 40 min
    Morning break – 10:15/10:25 10 min.
    Period 3 – 10:25/11:10 45 min.
    Period 4 – 11:15/12:00 45 min.
    Period 5 – 12:05/12:45 40 min.
    Period 6 (JH/HS Lunch) – 12:45/1:20 35 min.
    Period 7 – 1:25/2:10 45 min.
    Period 8 – 2:15/3:00 45 min.

    THURSDAY CHAPEL SCHEDULE–

    Period – Starts/Ends

    Period 0 – 7:00/7:50 50 min.
    Period 1 – 8:00/8:45 45 min.
    Period 2 – 8:50/9:35 45 min.
    Period 3 – 9:40/10:25 45 min.
    Morning Break – 10:25/10:35 10 min.
    Period 4 – 10:35/11:20 45 min.
    Period 5 – 11:25/12:10 45 min.
    Chapel (JH/HS) – 12:10/12:40 30 min.
    Period 6 (JH/HS Lunch) – 12:40/1:20 40 min.
    Period 7 – 1:25/2:10 45 min.
    Period 8 – 2:15/3:00 45 min.

    RALLY SCHEDULE–

    Period – Starts/Ends

    Period 0 – 7:00/7:50 50 min.
    Period 1 – 8:00/8:45 45 min.
    Period 2 – 8:50/9:35 45 min.
    Period 3 – 9:40/10:25 45 min.
    Period 4 – 10:30/11:15 45 min.
    Period 5 – 11:20/12:05 45 min.
    Period 6 (JH/HS Lunch) – 12:05/12:45 40 min.
    Period 7 – 12:50/1:35 45 min
    Period 8 – 1:40/2:25 45 min
    Rally – 2:30/3:00 30 min.

    HALF-DAY SCHEDULE–

    Period – Starts/Ends

    Period 0 – 7:00/7:50 50 min.
    Period 1 – 8:00/8:30 30 min.
    Period 2 – 8:35/9:05 30 min.
    Period 3 – 9:10/9:40 30 min.
    Period 4 – 9:45/10:15 30 min.
    Period 5/6 – 10:20/10:50 30 min.
    Period 7 – 10:55/11:25 30 min.
    Period 8 – 11:30/12:00 30 min.

    Leave a Comment
    More to Discover
    Donate to The Feather

    Comments (0)

    All The Feather Picks Reader Picks Sort: Newest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *